Bankar i po
Bankar i po

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Članci

Auto krediti i lizing na sajmu automobila u Beogradu

 • Tokom prošle nedelje je nekoliko banaka i lizing kuća objavilo svoje promotivne ponude za 47. Međunarodni salon automobila u Beogradu. Internet portal www.krediti.rs vam predstavlja uporedne prikaze uslova ovih promotivnih ponuda.

  Auto krediti

  Specijalne promotivne uslove kredita za kupovinu automobila na Beogradskom salonu su obezbedile Komercijalna banka, Findomestic banka i Alpha banka.

  Komercijalna banka
  promoviše auto kredit sa rokom otplate do 84 meseca, uz učešće od 10 odsto i nominalnom kamatnom stopom od 10,90% do 13,90%. Efektivna kamatna stopa za ove kredite kreće od 11,24 odsto. Komercijalna banka je dala i svoju ponudu za kreditiranje automobila marke Opel, Škoda, Ševrolet i Pežo.

  Sajamska ponuda Komercijalna banke za Chevrolet vozila
   
  Sajamska ponuda Komercijalne banke za Opel vozila
   
  Sajamska ponuda Komercijalne banke za Pežo vozila
   
  Sajamska ponuda Komercijalne banke za Škodina vozila

  Findomestic banka je u svoju ponudu uvrstila auto kredit koji mogu dobiti svi stalno zaposleni punoletni građani, uz uslov da su kod aktuelnog poslodavca zaposleni minimum tri meseca, kao i penzioneri, bez striktnog starosnog ograničenja.

  Za podnošenje zahteva potrebna su samo važeća lična karta i redovna mesečna primanja. Findomestik kredit se odobrava: bez žiranata, bez administrativnih/dodatnih troškova, bez Kasko osiguranja, bez zaloge na vozilo ukoliko je učešće veće od 30 % vrednosti vozila, bez prenosa plate u Findomestik banku.

  Alpha banka nudi auto kredite sa iznosom od 3.500 do 100.000 evra, rokom otplate do 84 meseca, uz učešće od 30 odsto i nominalnu kamatnu stopu od 13,50 %, odnosno efektivnu kamatnu stopu od 14,49 %. Za kredite do 10.000 evra nisu potrebni zaloga na automobil, KASKO osiguranje, a uz brzu i jednostavnu proceduru, korisnik ovog kredita odmah postaje vlasnik izabranog vozila.


  Banka

  Rok otplate

  Učešće

  Iznos kredita (u EUR, u dinarskoj protivvrednosti)

  Nominalna kamatna stopa

  Efektivna kamatna stopa

  Komercijalna banka

  do 84 meseci

  10%

  -

  10,90% - 13,90%

  od 11,24%

  Findomestic banka

  od 12 do 72 meseca

  10%

  3.500 - 100.000

  10,92%

  od 9,89%

  Alpha banka

  do 84 meseci

  30%

  3.500 - 50.000

  13,50%

  14,49%  Lizing automobila

  Hypo leasing u svojoj sajamskoj ponudi obezbeđuje finansiranje vozila pod povoljnijim uslovima od onih u redovnoj ponudi, pa je tako za period finansiranja od 24 do 60 meseci, kamata 5,99 odsto.

  Lizing kompanija Sogelease je obezbedila finansiranje na period od 24 do 60 meseci, uz učešće od 20% i kamatu od 6,99%, koja je nepromenljiva u toku otplate vozila.

  Kompanija Piraeus Rent je pripremila specijalnu akciju “Izaberi automobil i ne brini za Kasko i registraciju, mi plaćamo prvu godinu za vas!” koja važi tokom trajanja Sajma. Ova ponuda podrazumeva atraktivne kamatne stope, depozit u iznosu od 20% i rok otplate do 60 meseci. Dodatne pogodnosti su plaćena prva registracija i Kasko osiguranje za prvih godinu dana. Period finansiranja u kompanijama Piraeus Leasing i Piraeus Rent su od 60 do 72 meseca zavisno od načina finansiranja. Za sve klijente obezbeđene su preferencijalne premijske stope osiguranja u saradnji sa UNIQA osiguranjem.
30.03.2009. za portal www.krediti.rs

Broj komentara na ovaj članak : 0Pošaljite prijatelju dati članak...

Email adresa primaoca: (*)


Dodatna poruka koja ce ići uz tekst članka :
Ostavite Vaš komentar na dati članak...

Vaše ime: (*)


Vaš e-mail:


Vaš komentar: (*)